Usein kysyttyä

Useimmin kysymykset joukkueilta koskevat lähes samoja asioita. Tässä pieni listaus niistä :

 

Mihin mennessä pitää ilmoittaa ruokailija määrät?

Ruokailija määrät ilmoitetaan 30.7 mennessä jotta osataan varata tarpeeksi ruokaa. Ruokailija määriä voi tarkentaa vielä ennen turnausta, näistä sovitaan erikseen. Erillisiä ruokalippuja ei ole myynnissä. Ruokailut varataan "Majoitus ja Ruokailu" osion kautta omalla lomakkeellaan. Aikaisempien turnausten johdosta, ruokailija paikkoja otetaan lisää jolloin ruokailu sujuu jouhevasti.

Milloin majoitus varattava ja miten?

Majoitukset varataan suoraan majoituspaikoista. Näistä tiedot myöskin "Majoitus ja Ruokailu" osiossa.

Voiko pelien alkamisaikoja toivoa?

Pelien alkamisaikoja yritetään parhaamme mukaan järjestellä sen mukaan mitä meillä on tiedossa pidemmältä saapuvien osalta. Pelejä kuitenkin on paljon pelattavaksi eikä ihan kaikkia toiveita voida toteuttaa myöhäisellä alkamisajalla. Parhaamme yritetään. Tarpeeksi ajoissa vaan ilmoituksia mahdollisista toiveista.

Tarvitaanko kuljetusta kenttien ja ruokailun välillä päivän aikaan?

Kentät on noin 3km päässä toisistaan. Ruokailu paikka on Harjamäen kenttien läheisyydessä jossa on turnauksen pääpaikka. Pyritään siihen että F-sarjan pelit olis Harjamäen kentillä ja vanhemmat sarjat kävisivät pelaamassa Ahmon tekonurmella pelejä. Majoitusten ja kenttien välillä on välimatkaa johon varmasti tarvitsee kyytejä järjestää.