Suomi 100 futsalturnaus 09/10 ja 07/08 tytöille 2017

ITSENÄISYYSPÄIVÄN SUOMI 100 FUTSALTURNAUS KE 6.12.2017 HAMULAN KOULULLA (Harjamäen raitti 15, 71870 Siilinjärvi)  09/10 JA 07/08 IKÄRYHMILLE

Kutsuimme kaikkia 2007-2010 ikäryhmien tyttöjoukkueita juhlimaan kanssamme Siilinjärvelle Suomen 100.:tta itsenäisyyspäivää futsalia pelaten. Turnaus pelataan viimevuotiseen tapaan Hamulan koulun salissa, jossa on hyvä olosuhteet futsalin pelaamiseen. Suomi 100 juhlan kunniaksi turnauksen 100: maalintekijä palkitaan välittömästi maalin tekemisen jälkeen erikoispalkinnolla.

Molemiin sarjoihin otettiin ilmoittautumisjärjestyksessä 8 ensimmäiseksi ilmoittaunutta joukkuetta,

Pelitapa nuorempien 09/10 sarjassa on sellainen, että sijoituksista ei pelata,  kaikilla joukkueilla on 3 peliä ja kaikki saa mitalit

Pelitapa 07/08 tyttöjen sarjassa: sarjassa pelataan sijoituksesta eli alkusarja kahdessa  4 joukkueen lohkossa sekä yhdet sijoituspelit. Sarjan kolme parasta joukkuetta palkitaan mitalein (max 10/joukkue). Kaikille joukkueille tulee turnauksessa 4 peliä. Sijoitusotteluissa tasatilanteessa voitto ratkaistaan rp-kilpailussa 3 ampujalla.

Pelisäännöt on hieman erilaiset näissä kahdessa sarjassa.

Nuoremmassa 09/10 ikäluokassa säännöt on hyvin yksinkertaiset ja normaalijalkapalloon verrattuna muutoksia ovat:

Sivurajaheiton sijasta on sivurajapotku ja maalipotkun sijasta maalivahdin heitto - maalivahti saa avata siis vain heittämällä, paitsi tietysti saadessaan pelitilanteessa pallon jalkaan voi jatkaa pelaamista jaloin. Maalivahti saa heittää yli puolen kentän.

Kumulatiivisiä virheitä ei lasketa ja 4 sekunnin pallon peliinlaittamissääntöä ei sovelleta eikä maalivahdille palauttamista ole kielletty.

Sivurajapotkussa ja vapaapaapotkuissa vastustajan pelaajien on oltava vähintään 5 metrin päässä pallosta. Sivurajapotkusta suoraan potkaistua maalia ei hyväksytä (jos koskettaa vaikkapa maalivahtia, niin hyväksytään).

Vastustajan puoleen kenttään vetäytymissääntöä maalivahdin heitoissa ei ole.

Viiden maalin tappioasemassa saa ottaa kentälle ylimääräisen pelaajan, 10 maalin tappioasemassa toisen. Lisäpelaajista luovutaan, jos maaliero pienenee 7  ja 2 maaliin.

Pelaajamäärä on 1+4 ja peliaika 20 min/peli, mutta peli päättyy viimeistään 2 min ennen seuraavan pelin alkamista

Kotijoukkueeksi merkitty pelaa pukukopeista tultaessa oikealla kenttäpuoliskolla (vaihdot välinevaraston ovelta). Kotijoukkueeksi merkitty joukkue aloittaa aina.

Koska flunssat näyttävät vaivaavan lapsia ja joillain ilmoittautuneilla joukkueilla voi tulla siksi pelaajapulaa, olemme perustaneet FC Siilin pelaajapankin eli "Siilipankista" saa tarvittaessa lainaan pelaajia, jotta voi pelinsä pelata. Pelaajia voidaan lainata huilaavista Siilijoukkueista sopimuksen mukaan. Näin voidaan menetellä, koska tässä ikäryhmässä ei pelata sijoituksista. Tämä on varmasti poikkeus Palloliiton säännöistä, mutta Itsenäisyyspäivänä voidaan tehdä itsenäisiä ratkaisuja :)

Osallistumismaksu on 50 €/joukkue ja se on maksettava 24.11. mennessä joukkueille mailina ilmoitetulle tilille.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 09/10 sarjan osalta Raimo Hyartille, mail. raimo.hyart(at)luukku.com, puh 044-3283270 ja 07/8 sarjan osalta Tero Järvinen, mail: tero1jarvinen(at)gmail.com ja puh 044-4260103

ILMOITTAUTUNEET JOUKKUEET

SARJA 09/10:

1. FC Siili Rubiinit

2. FC Siili Smaragdit

3. KuKi Tiikerit

4. Klubi-36

5. Pallokissat 09 Musta

6. Pallokissat 09 Valkea

7. FC Hertta

8. FC Siili Safiirit  (merkitty aiemmin joukkueeksi X)

--------

SARJA 07/08

1. FC Siili Vihreät

2. FC Siili Valkeat

3. FC Siili Oranssit

4. Klubi-36 '08

5. Klubi-36 '07

6.  ToU 07/08

7. Pallokissat 07 musta

8.Pallokissat 07 valkoinen

OTTELUOHJELMA 2009/10 TYTÖT

Säännöt pähkinänkuoressa 07/08 sarjassa

Sovelletaan tässä turnauksessa Futsal Juniorisääntöjä:

• Pelimuoto on 1+4 (5v5) (salin koko huomioitu)
  • Peliaika 1x15 min
  • Aikalisä ei käytössä
  • Sivurajat potkaistaan. 4 sek sääntö rajapotkuissa ja maalivahdin pitäessä palloa.
  • Vastustajien on oltava alkupotkuissa, vapaapotkuissa, maaliheitoissa, kulmapotkuissa ja rangaistuspotkuissa vähintään 5,5 metrin etäisyydellä pallosta.
  • Kumuloituvat virheet:
    • Neljännestä virheestä suora vapaapotku ilman muuria
    • Virheet nollautuvat jokaisen pelin jälkeen seuraavaan peliin.

• Maaliheitto vapaasti.
  • Pallon ollessa pelissä maalivahti ei voi potkaista palloa suoraan käsistä yli keskirajan.
  • Maalivahdilla muista pelaajista erottuva pelipaita. Liivikin käy.
  • Vastajoukkueelle tuomitaan epäsuora vapaapotku, jos maalivahti pelattuaan palloa koskettaa uudelleen omalla kenttäpuoliskollaan kanssapelaajan hänelle tarkoituksellisesti pelaamaa palloa ennen kuin se on osunut vastapelaajaan.
  • Rajaton vaihto-oikeus. Myös maalivahdin vaihtaminen vapaa.
  • Pallokoko on "Kaikki Pelaa" -sääntöjen mukaisesti FP3
  • Sijoitukset tasapisteiden sattuessa:

Jos joukkueet  on tasapisteissä alkulohkon jälkeen, ratkaisee sijoituksen:

1. keskinäinen ottelu
  2. tehdyt maalit
  3. maaliero
  4. arpa

Sijoitusottelut ratkotaan tarvittaessa rangaistuspotkuilla. Kolme laukausta/joukkue, jos vielä ollaan tasatilanteessa jatketaan kerrasta poikki menetelmällä, kunnes ero syntyy.

Rangaistuspotkuissa on 3 suorittajaa. Kaikki pelaajat saavat ratkaisuun pääsemiseksi tarvittaessa suorittaa. Sama pelaaja saa suorittaa toisen kerran vasta, kun kaikki muut on suorittaneet kerran.

OTTELUOHJELMA 2007/08 TYTÖT

Lohkot
AB
A1 FC Siili 07/08 VihreätB1 FC Siili 07/08 Valkeat