E/F-TyttöSiili turnaus 2016

E/F- Tyttösiili turnaus 2016 24.-25.9.2016.

 

Syyskauden päättävä TyttöSiili turnaus kokosi kymmenen F-sarjan joukkuetta ja kahdeksan E-sarjan joukkuetta kokeilemaan paremmuuttaan Siilinjärvelle Ahmon Urheilualueen viheriöille. Nuoremmat pelasivat luonnonnurmi kentällä 5v5 pelejä ja vanhemmat ikäluokat tekonurmella 8v8 pelejään. Pelaajia oli yhteensä yli kaksisataa.

Lauantaina E-sarjassa ratkottiin paikkoja sunnuntain sijoitusotteluihin kahdessa lohkossa ja F-sarjan peleissäkin koeteltiin toisten paremmuutta. Neljä nuorempien joukkueista kävi peleissä vain lauantaina ja pelien jälkeen päästiin mitalit kaulassa kotiin, loput jatkoivat kamppailuja vielä sunnuntaina. Vaikka vettä tihkutti sataa pitkin päivää, ei se pelaajia näyttänyt haittaavan. Pelien välissä kioskin antimista pääsi nauttimaan pientä korvausta vastaan ja onnenpyörästä saattoi voittaa hienoja palkintoja.

F-junnut pelasivat jokainen joukkue vielä sunnuntaina kolme peliä ja päivän päätteeksi päästiin herkuttelemaan ja osallistumis mitalit kaulassa kotiin.

E-sarjassa lohkojen paremmuusjärjestyksen selvittyä otteluohjelmaa päästiin tekemään eteenpäin ja nähtiin ketkä pelaa mitalipeleissä, mutta miten kirkkaasta kukakin? Espoosta saapunut HooGee oli tasaisilla 2-0 suorituksilla toisen lohkon kärkipaikalla ja toisessa WJK piti kärkipaikkaa. Pelit jatkuivat tasaisina kun lähdettiin sijoituksia hakemaan eikä suuria muutoksia edellisen päiväisiin tuloksiin tullut kun lohkot pelasivat ristiin. Aamun pelien jälkeen 7-8 sijoista pelasivat ToU ja Fc Hertta, 5-6 sijoista Fc Siili ja Ylämyllyn Yllätys, 3-4 sijoista Pallokissat ja LaPa-95 joka hävisi rankkareilla finaali paikan WJK:lle joka finaalissa sai vastaansa tasaisesti koko viikonlopun pelanneen HooGeen.

LaPa joutui tiukan pelin jälkeen toteamaan Pallokissat paremmakseen lukemin 2-1 ja samaan aikaan alkaneen finaalin loppuhuipennukseksi WJK ja HooGee olivat 1-1 tilanteessa peliajan päättyessä. Pelit menivät rangaistuspotku kilpailuun joka nosti jännitystä Espoolais joukkueessa "Keretäänkö etelään menevään junaan". Tasainen peli takasi myös tasaisen rp. kisan, mutta HooGeen pelaaja sai ujutettua pallon ensimmäisen kierroksen jälkeen ensimmäisenä maaliverkon perukoille ja kulta lähti kohti Espoota välittömästi kaulaan pujotettua, junalle oli oikeasti kiire. Onnittelut!!

Sijoitukset:

1. HooGee Kungfu Pandat

2. WJK

3. Pallokissat

4. LaPa-95

5. Fc Siili

6. Ylämyllyn Yllätys

7. ToU

8. Fc Hertta

Suuri KIITOS kaikille joukkueille, turnauksen tukijoille, pelinohjaajille ja talkoolaisille jotka mahdollistivat järjestää Fc Siilin ensimmäisen kaksipäiväisen turnauksen.

Ensivuonna uudestaan!

hierojat pirkkala