Pojat 08

Joukkueessa on mukana 2008 syntyneitä poikia.

Joukkue  osallistuu Palloliiton Itä-Suomen piirin Leikkimaailman sarjaan. Leikkimaailma sarjan pelit ovat turnausmuotoisia, jossa joukkue pelaa 2 peliä/päivä.

Turnaukset järjestetään yksipäiväisinä viikonloppuisin. Turnauspaikkakunnat ovat Itä-Suomen alueella.

Kaudella 2018-2019 on myös tarkoitus osallistua FutSal-piirin sarjaan.

Koko kauden aikana on 4 – 5 turnaus päivää, joista yksi on oma turnaus. Pelimatkat pyritään hoitamaan ”kimppakyydeillä”.

Näiden lisäksi joukkue osallistuu lähialueen turnauksiin ja muutamaan yön yli turnaukseen.

Harjoituksiin mahdollisuus tulla tutustumaan kuukaudeksi ilman maksua !!

Harjoitusmäärät:

-Talvikaudella 2-3 harjoitusta / viikko Siilinjärven koulujen saleissa + mahdollinen oheisharjoittelu

-Ulkokaudella 3 harjoitusta / viikko Ahmon tekonurmella tai Innocumin nurmikentillä + mahdollinen oheisharjoittelu

Vuoden 2018 joukkueeseen kuuluvien poikien maksut :

• Seuran jäsenmaksu 20 € / vuosi ja 5€ / vuosi seuraavilta perheenjäseniltä / hlö
  • Joukkueen kuukausimaksu 20 € / kk
    • käytetään joukkueen hyväksi tarvikkeisiin, turnaus- ja ottelumaksuihin (leikkimaailman-sarjamaksu 105€), varustehankintoihin, yms...
  • Pelipassi (25 €)+ palloliiton vakuutus (4 €) = 29 €/vuosi

Varusteet talvikauden saliharjoituksissa:

-säärisuojat

-salikengät tai vaaleapohjaiset lenkkarit

-juomapullo