Hyundai-Nappulaturnaus 2015

Nappulaturnaus pyörähti käyntiin Siilinjärven Innocumin kentillä lauantaina 4.7. hyvin iloisissa merkeissä. Suomen vaihteleva kesäinen sää suosi suopeasti sekä katsojia että pelaajia. Vesisateelta vältyimme, ja aurinkokin paistoin paikka paikoin hyvinkin lämpimästi. Tuulenvire antoi sopivasti potkua ja virkeyttä pitkään päivään. Mukana oli 23 joukkuetta. Pelejä kertyi päivän aikana peräti 37. Pelinohjaajiksi olimme saaneet iloksemme myös seuran omia 02/03 tyttöjä, jotka hoitivat tehtävänsä erinomaisesti. Turnauksessa tehtiin peräti 388 maalia! FC Siili oli edustettuna omassa turnauksessaan hienosti seitsemällä joukkueella.

Oli ilo seurata, miten pikkuiset pelaajat olivat suupielet korvissa hieman jännittyneenä tulevasta koetuksesta! Ja mikä riemu pelaajia odottikaan, sillä jokainen pelaaja sai kunniakirjan asemasta turnausmitalin. Vanhempana oli hellyttävää nähdä miten tärkeä mitali oli etenkin pienille pelaajille. Sitä sormeiltiin ja ihasteltiin hartaudella. Tästä hetkestä jää varmasti yksi kullanarvoinen muisto nuoruuden päiväkirjaan.

Hyundai oli menossa mukana sponsoroimalla turnausta. Kiitämme kaikkia mukana olleita joukkueita, yhteistyökumppaneitamme, vanhempia sekä valmentajia tästä hyvin onnistuneesta ja ikimuistoisesta päivästä. Tevetuloa uudelleen!

Seuraavia pelejä odotellessa,

Pirjo Happonen

LISÄÄ KUVIA TULOSSA LÄHIPÄIVINÄ.

Get Flash to see this player.