SEURAN UUTISET

28.12.2017

Syyskokouksen pöytäkirjasta poimittua:

- jäsenmaksut pysyvät ennallaan.

- Johtokunnan jäseniin muutoksia.

Petri Happonen toimii puheenjohtajana edelleen kausilla 2018 ja 2019

Erovuorossa olivat Tomi Puustinen, Jukka Kellokumpu ja Tomi T. Turunen. Uutena jäsenenä     johtokuntaan valittiin Juha Pasanen. Johtokunnassa jatkavat Tomi T. Turunen, Jukka Kellokumpu (vain vuoden), Tero Järvinen, Raimo Hyart ja Marko Kankkunen. Vuoden kuluttua erovuorossa ovat Kellokumpu, Järvinen, Hyart ja Kankkunen.

- Toiminnantarkastajaksi valittiin tilintarkastusyhteisö Juha Tissari Oy (y-tunnus 1986231-3)

19.12.2016

Syyskokouksen pöytäkirjasta poimittua:

- Liittymis-, jäsen- ja kannattajajäsenmaksujen maksut pysyvät ennallaan. Jäsenmaksu on 20 euroa, seuraaville perheen jäsenille viisi (5) euroa ja kannattajajäsenmaksu 5 e.

- Johtokunnan  jäseniin muutoksia:

Erovuorossa olivat Jani Mähönen ja Marko Kankkunen. Kankkunen jatkaa johtokunnassa ja uutena jäsenenä johtokuntaan valittiin Tero Järvinen.

- Kuuslahden koulussa aloitetaan iltapäiväkerhotoiminta