Nappulafutiskerho

kerho siirtynyt keskiviikolle klo 18:15 , paikkana Innocum 2 kenttä, Harjamäki.

NAPPULAFUTISKERHO

Kerho on tarkoitettu 4 - 6 vuotiaille tytöille ja pojille. Kerhossa tutustumme jalkapallon hauskaan mailmaan leikkien ja pelaten. Kerho on ympärivuotinen.

Kerhon hinta 10 € / kausi 31.12.2017 asti.

Hinta sisältää korttelipassin ja vakuutuksen

Varustus:

Talvi: sisäpelikengät,shortsit,T-Paita, juomapullo ja oma pallo

Kesä: Nappula-tai lenkkikengät, veryttelyasu tmv., juomapullo ja oma pallo

Lisätietoa: fcsiili@hotmail.fi / Petri Happonen p.044 5547053

Täytä ilmoittautumislomake.

Kuvien julkaisulupa voimassa toistaiseksi kunnes julkaisu kielletään.

Häiritsevien kuvien poistoa pyydettävä seuran johdon/valmentajien kautta

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tapahtumia

Nappulafutiskerhon suosio riemukas yllätys

Keskiviikkona Harjamäen Innocum 2 –kentällä käyntiin potkaistu FC Siilin nappulafutiskerho yllätti suosiollaan kaikki. Neljästä kahdeksaan vuotiaille ikiliikkujille suunnatussa kerhossa kentällä pallon perässä kirmasi 154 tenavaa. Joukossa oli muutama kolmevuotias ja pari jo yhdeksän täyttänyttäkin, mutta numeroista viis. Pääasia, että pallon kanssa touhuaminen on kivaa.

Tyttöjä kerhossa oli lähes yhtä paljon kuin poikia. Jatkossakin valtava pelaajajoukko jaetaan iän ja sukupuolen mukaan pienempiin ryhmiin, että mielekäs touhuaminen on mahdollista ja jokainen pystyy tutustumaan palloon turvallisesti.

Vaikka olimme hankkineet kerholaisille jaettuja palloja jo kahteen otteeseen lisää ja käyneet täydentämässä juomapullovarastonkin, loppuivat niin pallot kuin pullotkin kesken.

Jo ensimmäisellä kerralla mukana olleiden lisäksi uudetkin tulokkaat ovat tervetulleita mukavaan joukkoon.

Ilmoittautua voi joko etukäteen täältä nettisivuilta löytyvällä lomakkeella, soittamalla seuran puheenjohtaja Petri Happoselle 044 5547053 tai tulemalla paikanpäälle.

Pidetään pallo pyörimässä.

VALOKUVIA