Tytöt 09-10

Tytöt (2009-10)

s.  3.4.2016 Kasurilan koulun salissa  (12 pelaajan voimin)

Uusia päivityksiä, viimeisin 1.2.2018

LISENSSIT 2018: Vanhat lisenssit/pelipassit päättyy 31.12.2017 ja osalla uusia pelaajia ei pelipassia vielä olekaan. Ensi vuodeksi jokainen pelaaja tarvitsee kilpailutoimintaan oikeuttavan pelipassin ja vakuutuksen . Pelipassin hinta tämän ikäisillä on 25 € ja lisäksi tarvitaan vakuutus, joka maksaa 4 €. Jos on oma vakuutus, joka korvaa kilpailutoiminnan vahingot ja siitä on todistus, niin tuo 4 € jää pois.  Kauden 2018 pelipassit jokainen vanhempi maksaa itse palloliitolle seuran nettisivuilla (etusivu) olevienohjeiden mukaan ja siellä on myös linkki, jonka kautta pelipassin voi hankkia. Edellä mainittu raha menee kokonaan palloliitolle/vakuutukseen. Lisäksi seura perii jäsenmaksun, jonka hinta säilyy entisenä eli perheen ensimmäiseltä FC Siilissä rekistöröityneeltä lapselta se on 20 €/vuosi ja toiselta lapselta 5 €/vuosi ja kolmannesta- lapsesta 5 €/v.

Seuralta tulee lasku jäsenmaksusta mailina kullekin perheelle, joten jos mailiosoite on muuttunut vuoden aikana, niin ilmoittakaa minulle siitä.  Pelipassimaksun lisäksi tulee kunkin joukkueen vanhempainkokouksessa päättämä kuukausimaksu 10€/kk, jolla rahoitetaan joukkueen toiminta (osallistumismaksut sarjoihin ja turnauksiin, erotuomarimaksut, huoltolaukun varusteet, osuus seuran kirjanpitokuluista ym)

HARJOITUKSISSA SAA KÄYDÄ MAKSUTTA LAJIA KOKEILEMASSA 1 KUUKAUDEN AJAN, JONKA JÄLKEEN JOUKKUEESSA JATKAESSAAN ON MAKSETTAVA EM MAKSUT. KOKEILUKUUKAUDEN AIKANA EI VOI OSALLISTUA PELEIHIN ELI LISENSSI JA MUUTA MAKSUT PITÄÄ OLLA KUNNOSSA SITÄ ENNEN. UUSI PELAAJA TULISI ILMOITTAA JOUKKUEESEEN KOHDAN: "LIITY JOUKKUEESEEN" KAUTTA JOUKKUEEN NETTISIVULLA. TÄMÄN JÄLKEEN VOIMME LIITTÄÄ PELAAJAN/VANHEMMAT NIMENHUUTOON JOSSA ON TIETOJOUKKUEEN TAPAHTUMISTA JA ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUMIIN.

Kaikki nykyiset ja uudet jalkapallosta kiinnostuneet tytöt kavereineen ovat tervetulleita joukkueeseen siitä riippumatta, ovatko koskaan aiemmin lajia harrastaneet tai ei. Tämä ikäkausi lajitaitojen oppimisen kannalta suotuisinta aikaa aloittaa jalkapallon harrastaminen. Lasten liikunnan tarvetta ja sen lisäämistarvetta terveyttä ajatellen on korostettu kaikissa viimeisimmissä tutkimuksissa ja reipasta liikuntaa futis tuottaa kuin ohimennen kivan toiminnan lisäarvona.

Kaudella 2017 joukkue pelasi ystävyysotteluja lähiseudun joukkueitten kanssa, joitain turnauksia kuten Tykkimäki-turnaus Kouvolassa toukokuussa, Kesämaa-turnaus Savonlinnassa elokussa sekä järjesti syyskuussa yhdessä kahden muun ikäryhmän kanssa  Syys-turnauksen. Kaudella 2018 osallistutaan piirin sarjoihin (futsal talvella sekä kesällä tavan futis) sekä järjestetään ja käydään turnauksissa muualla. Tämän kauden kesäturnausmatka suuntautuu Wasa Cupiin Vaasaan heinäkuun alussa 2018

Tavoitteena on hauskaa pitäen oppia pelaamaan jalkapalloa ja toimimaan ryhmässä, mikä taito on tarpeen muussakin elämässä. Samalla saa uusia kavereita, joita sitten varmaaan syksyllä kohtaa koulussa.Tarjolla on siis jalkapallokoulu koko vuoden ajaksi sellaisena kuin kukin sen haluaa. Muita lajeja saa ja on toivottavaa harrastaa ja kokeilla, jotta löytää ne mieleisimmät.

Kaikki energiset,  innokkaat ja  liikunnasta pitävät  tytöt ovat tervetulleita kokeilemaan lajia. Ensimmäiset harjoituskerrat ilman maksua, mutta vakuutus tulee voimaan vasta lisenssin maksamisen jälkeen. Harjoitusvuorot löytyy toistaiseksi helpoimmin Tenavafutiskerhon osion kautta ja ne kannattaa aina tarkistaa, sillä vuoroihin on tulossa kevään kuluessa muutoksia uusien kenttien käyttöönoton myötä ja joskus muistakin esteistä johtuen.

Joukkueen vetäjään Raimo Hyartiin voi ottaa yhteyttä maililla tai puhelimella (044-3183270)

___________________________________________________________________________________________________

Joukkuetta tukemassa: