Pojat 08

Joukkueessa on mukana 2008 syntyneitä poikia. Joukkue  osallistuu Palloliiton Itä-Suomen piirin Leikkimaailman sarjaan. Leikkimaailma sarjan pelit ovat turnausmuotoisia, jossa joukkue pelaa 2 peliä/päivä. Turnaukset järjestetään yksipäiväisinä viikonloppuisin. Turnauspaikkakunnat ovat Itä-Suomen alueella.. Koko kauden aikana on 4 – 5 turnaus päivää, joista yksi on oma turnaus. Pelimatkat pyritään hoitamaan ”kimppakyydeillä”. Näiden lisäksi joukkue osallistuu lähialueen turnauksiin.

Harjoituksiin mahdollisuus tulla tutustumaan kuukaudeksi ilman maksua !!

Harjoitusmäärät:

-Talvikaudella 2 harjoitusta / viikko Siilinjärven koulujen saleissa

-Ulkokaudella 3 harjoitusta / viikko Ahmon tekonurmella tai Innocumin nurmikentillä

Vuoden 2016 joukkueeseen kuuluvien poikien maksut :

• Seuran jäsenmaksu 20 € / vuosi ja 5€ / vuosi seuraavilta perheenjäseniltä / hlö
  • Joukkueen kuukausimaksu 10 € / kk
    • käytetään joukkueen hyväksi tarvikkeisiin, turnaus- ja ottelumaksuihin (leikkimaailman-sarjamaksu 105€), varustehankintoihin, yms...
  • Pelipassi (25 €)+ palloliiton vakuutus (4 €) = 29 €/vuosi

Varusteet talvikauden saliharjoituksissa:

-säärisuojat

-salikengät tai vaaleapohjaiset lenkkarit

-oma pallo (koko 3)