Pojat 07

Seuraava ottelu:

Joukkueessa on mukana 2007 syntyneitä poikia. Joukkue osallistuu mm. Palloliiton Itä-Suomen piirin Leikkimaailman sarjaan. Leikkimaailma sarjan pelit ovat turnausmuotoisia, jossa joukkue pelaa 2 peliä/päivä. Turnaukset järjestetään yksipäiväisinä viikonloppuisin. Turnauspaikkakunnat ovat Itä-Suomen alueella (mm. Kuopio, Varkaus, Joensuu, Iisalmi). Koko kauden aikana on 6 turnaus päivää, joista yksi on oma turnaus. Näiden lisäksi joukkue osallistuu mahdollisesti myös muihin turnauksiin. Pelimatkat pyritään hoitamaan ”kimppakyydeillä”.

Harjoituksiin mahdollisuus tulla tutustumaan kuukaudeksi ilman maksua !!

Varusteet talvikauden saliharjoituksissa:

-säärisuojat

-salikengät tai vaaleapohjaiset lenkkarit

-oma pallo (koko 4)

-juomapullo

Varusteet ulkokaudella:

-säärisuojat

-nappulakengät

-oma pallo (koko 4)

-juomapullo

-sään mukainen pukeutuminen (tarvittaessa tuulipuku, ohut pipo ja käsineet)

Harjoitusmäärät:

-Talvikaudella 2-3 harjoitusta / viikko Siilinjärven koulujen saleissa ja Yara-areenalla.

-Ulkokaudella 3 harjoitusta / viikko Ahmon tekonurmella ja Innocumin nurmikentillä.

Vuoden 2018 joukkueeseen kuuluvien poikien maksut :

• Seuran jäsenmaksu 20 € / vuosi ja 5€ / vuosi seuraavilta perheenjäseniltä / hlö
  • Joukkueen kuukausimaksu 20 € / kk
    • käytetään joukkueen hyväksi tarvikkeisiin, turnaus- ja ottelumaksuihin (leikkimaailman-sarjamaksu 105€), varustehankintoihin, talvikauden hallivuoroihin jne...
  • Pelipassi (25 €)+ palloliiton vakuutus (4 €) = 29 €/vuosi. Kauden 2018 pelipassit jokainen vanhempi maksaa itse suoraan Palloliitolle etusivulta löytyvän ohjeen mukaisesti. Jos pelaajalta löytyy oma kilpailutoiminnan kattava vakuutus, niin palloliiton vakuutus ei ole pakollinen.

Yhteystiedot:

Marko Kankkunen 050 5126274 / kankkunenm(a)kolumbus.fi