Suomi 100-futsalturnaus E- ja F-tytöillä 6.12. Hamulan koululla

6.12.2017

Siilitytöt juhlii Suomen 100-vuotispäivää Hamulassa futsalin merkeissä

Suomen 100-vuotista itsenäisyyttä voi juhlia monella tavalla - FC Siili 09/10 ja 07/08 tytöt juhlivat sitä pelaamalla synttärisankarin nimeä kantavassa turnauksessa futsalia eli salijalkapalloa ympäri Itä-Suomea kutsuttujen futisjoukkueitten kanssa Itsenäisyyspäivän Hamulan koulun salissa. Kutsut lähti siilitytöiltä kaikkille itä-suomalaisille joukkueille ja ilhaduttavan moni joukkue otti kustun vastaan. Iltapuvuissa ei näihin juhliin tulla, vaan peliasuissa.

Turnaukseen osallistuu kaikkiaan 16 joukkuetta, jotka tulevat Iisalmesta, Joensuusta, Kuopiosta, Kurkimäestä ja Toivalasta - omia joukkueita FC Siilillä on peräti kuusi joukkuetta (kolme molempiin sarjoihin), mikä kertoo hyvin tyttöjalkapallon suosiosta Siilinjärvellä.

Turnaus alkaa tyttöjen esittämällä Maamme-laululla ja kaikenlaista itsenäisyyteen ja Suomeen liittyvää rekvisiittaa on esillä turnauksessa juhlapäivän kunniaksi. Nuoremmat tytöt pelaavat turnauksensa ensi aloittaen klo 8.40 ottelulla FC Siili Rubiinit - KuKi Tiikerit päättäen turnauksen palkintojen jakoon n. klo13.45. Tässä sarjassa ei pelata sijoituksista, vaan kaikki saa mitalit ja lisäksi jaetaan tietysti vihreitä kortteja joka pelin jälkeen ja turnauksen jälkeen myös tsempparipalkintoja on jaossa.

Turnauksen 100. maalin tekijä palkitaan erikoispalkinnolla heti maalin synnyttyä eli turnuksen yhteismaalimäärästä pidetään kirjaa koko ajan ja jännittävää on seurata, kummassa turnauksessa tuo 100. maali syntyy.  100. maalin tekijänä ei kuitenkaan palkita mahdollisen oman maalin tekijää, vaan jos 100. maali lipsahtaa vahingossa omiin, niin seuraavan, vastusjan maalin pallon upottaeen osaksi tulee erikoispalkinnon pokkaaminen.

07/08 sarjassa sen sijaan pelataan sijoituksista ja kolme parasta joukkuetta palkitaan pytyin, mutta juhlan kunniaksi kaikki joukkueet palkitaan mitalein. Vanhempienn tyttöjen turnuas alkaa keskinäisellä pelillä Vihreitten ja Oranssien välillä klo 14.00 ja turnaus päättyy loppuotteluun klo 18.00.

Tarkemmat otteluohjelmat ja aikanaan tulokset löytyy FC Siilin nettisivuilta turnauksen otasakkeen alta Suomi 100-turnauksen kohdalta klikkaamalla.

Tervetuloa katsomaan tyttöjen iloisia juhlapelejä ja juhlia Hamulan koululle ja juomaan puffettiin pullakahvit !