Itä-Suomen suurin tyttöturnaus 23.-24.9.2017 Siilinjärvellä

23.9.2017 klo 09:00

TyttöSiili-turnaus kokoaa ennätykselliset 37 joukkuetta Siilinjärvelle

FC Siili järjestää 23.-24.9.2017 Itä-Suomen tämän kauden suurimman tyttöturnauksen Harjamäen ja Ahmon kentillä.  II TyttöSiili-turnaus kokoaa siilinjärveläisittäin kaikkien aikojen suurimmaan joukkuemäärän 37 joukkuetta ympäri Suomea FC Siilin tyttöjen toisen kerran järjestämiin futiksen Syyskarnevaaleihin Siilinjärvelle. Ikäluokkia turnauksessa on kaikkiaan viisi 2005-10 syntyneille tytöille ja FC Siilillä itsellään on tulessa 7 joukkuetta eli seuran pelaajamäärien huikea kasvu tänä vuonna näkyy myös Syysturnauskentillä vihreinä väreinä syksyn ruskassa.

Kauempaa tulevia joukkueita ovat APA Aurasta Turun läheltä, Nummelan Palloseura, Espoon Palloseura, Haukiputaan Pallo, Ajax Sarkkiranta Kempeleestä, YPA Yivieskasta ja Hoogee Espoosta. Keski-Suomesta turnaukseen tulee Äänekosken Huima, Palokan Riento ja Kaakkois-Suomesta STPS Savonlinna. Oman piiristä tulee joukkueet Iisalmesta, Lapinlahdelta ja Toivalasta sekä yksi joukkue Kuopiosta Pallokissoistakin. Tervetuloa kaikki vieraamme läheltä ja kaukaa - toivomme että viihdytte Siilinjärvellä !

Turnauohjelmat löytyvät turnaussivuilta. Tervetuloa katsomaan kahden viikon päästä iloista tyttäfutista sekä nauttimaan FC Siilin 05-09 tyttöjen puffettien annista Ahmon ja Harjamäen kenttien katsomoissa !