FC Siili 9 joukkueella yli 800 joukkueen ja 16 maan turnaukseen Piteåån

29.6.2017

Piteån turnaus alkaa huomenna ja Siilejä on jatkuvasti tulessa aamusta alkaen sunnuntaihin asti

FC Siili on tänään startannut 3 bussilla kaikkiaan 9 joukkueen voimin Piteå Summer Games-turnaukseen Ruotsiin. Turnauksessa on joukkueita 16 eri maasta ja joukkueita yli 800. Suomalaisista joukkueista eniten joukkueitan on FC SIILISTÄ ja HauPasta eli 9. Turnauksen suuruutt kuvaa ikäluokkakohtaiset osallistujamäärät, jonka huippuna on 05 poikien ikäryhmä, jossa Siileill on 97 muuta joukkuetta sijoituksista kamppailemassa eli enemmän kuin useimmissa suomalaisissa turnauksissa yhteenä. Tyttöjoukkueista on Suomessa huutava pula, mutta Piteåssa Mähönsen Janin vetämillä Siilien 05 tytöillä on sarjassa 58 muuta joukkuetta, Tomin 06 tytöissä 45 muuta joukkuetta, 03 tytöissä 35, 02 tytöissä 32 ja 07 tytöissä 27 vastustajaa eli aivan huikeita määriä. Pojissa tuon lähes 100 joukkueen sarjan lisäksi 07 pojissa on 49 ja 08 pojissa 44 joukkuetta, joten kymppisakkiin pääseminen on siellä kuin mestaruus Suomessa :)

FC Siilin joukkueista turnauksen avaa pe klo 8.00 Siilin 06 tyttöjen joukkue Öjeby IF joukkuetta vastaan ja sen jälkeen tulessa ovat vuorollaan: klo 8.45 Siili pojat 05 - FK Varg Norja, 10.15 Siili pojat 07 - Piteå IF ja 05 tytöt - Sunderby SK, klo11.00 Siili pojat 08 - Södra United ja Siili 03 tytöt - Gammelgårdens IF, , klo 12.00 Siili tytöt 02 - Kiruna FF ja viimeisenä turnauksen avaavat klo 12.30 Siili 07 tytöt, joista White kohtaa Piteå IF:n ja Green IFK Luleån.

Vaikka tällainen määrä FC Siilistä reissuun lähtikin, niin Siilinjärvelle jäi vielä monta joukkuetta seuraamaan ja kaukaa kannustmaan Siilien taivalta Piteåssa. Pitäkäähän hauskaa kaikki siellä ja nauttikaa kansainvälisestä tunnelmasta siitä riippumata, miten peleissä käy. oikein mukavaa matkaa !

PS ! Tuloksia voi seurata lähes livenä Piteå Summer Gamesien sivuilta ja jopa pelejä voi seurata pientä maksua vastaan netistä halutessaan